Szívügyünk az Otthonteremtés. Megoldások, pont az Otthonodra szabva! 

Egy Örömotthon megteremtézése összetett folyamat. Optimalizált folyamatokra, átgondolt stratégiára van szükség. Bízd ránk magad, ismerd meg megoldásainkat, és hozd ki a legtöbbet!

Lakberendezés

Lakberendezési tanácsadást akkor ajánljuk Neked, ha még nem kezdted el a felújítást, vagy bizonytalan vagy egy-egy részleteel kapcsaolatban. Akkor is, ha elakadtál a már folyamatban lévő felújítással, és nem tudsz dönteni. Ilyen eset lehet például egy speciális alakú helyíség.

Műszaki tervezés

Maximálisan korszerű és különleges életterekhez, egyediséghez és személyre szebott megoldásokhoz professzionális műszaki és technikai tervezés szükséges. Belsőépítészei tervezés egy koplex tervezési folyamat alaprajzokkal, építési és bontási tervekkel térkihasználással.

Látványtervezés

3D látványtervezés megoldásunk belsőépítészeti tervezéshez, ingatlan értékesítéshez, ingatlanfejlesztéshez és felújításhoz. A látványtervezéssel tudjuk a legjobban átadni számodra azt, hogy milyen lesz a készülő tér hangulata, a benne lévő bútorok, anyagok, színek és felületek összehangja, már akkor, amikor a kivitelezés még el sem kezdődöt

Kivitelezés

Az Örömotthon csapata nem csak tervez, kivitelez is. Legyen az külső vagy belső, lakás vagy családi ház felújítás. Tarts mindent egy kézben! Levesszük a terheteket a válladról és lehetővé tesszük, hogyNeked az otthonod megálmodása, megtervezés és megvalósítása ne okozzon semmilyen fejfájást. Minden járulékos gondot, stresszt, problémát átvállalunk.
Ágnes, Hajnalka, Georgina

A Te személyes kapcsolattartóid

Légy Te a következő boldog partnerünk!

Kérj árajánlatot vagy keress minket bármilyen kérdéssel!

Projektjeink

2022-04-06T07:52:43+00:00

Fiatalos harmónia

Az ügyfél egy fiatalos, trendi, harmonikus otthonra vágyott, melyet a finom színek, anyagok és ...

2021-07-13T14:29:04+00:00

Frankel Leó

Remek adottságokkal rendelkező, 120m2-es, 5méter belmagasságú, földszínti polgári lakás befektetési célú újjaszületése. Nagy munka volt, de hihetetlenül megérte, remek csapatmunka és szép profit.

2021-05-06T09:50:51+00:00

Családi ház komplett lakberendezése

Valami új, valami régi, valami kék, valami kölcsön… Avagy új építésű családi ház komplett lakberendezői tervezése és kivitelezés ellenőrzése

Valósítsd meg álmaidat!

Mindent bele, tedd meg az első lépést, ez nekünk a szenvedélyünk, nincs semmi veszítenivalód: kérj visszahívást!

Kérj visszahívást!