Megoldás

Látványtervezés

3D látványtervezés megoldásunk belsőépítészeti tervezéshez, ingatlan értékesítéshez, ingatlanfejlesztéshez és felújításhoz.
A látványtervezéssel tudjuk a legjobban átadni számodra azt, hogy milyen lesz a készülő tér hangulata, a benne lévő bútorok, anyagok, színek és felületek összehangja, már akkor, amikor a kivitelezés még el sem kezdődött!

Az éptőiparnak a 3D látványtervezés mára már egy kötelező elemmé vált. Ez nem csoda, hisz az

  • építészeti látványtervezés és a
  • belsőépítészeti látványtervezés

egy olyan vizuális támogatást nyújt mind megrendelőnek mind tervezőnek, ami segítségével már nem csak a képzeletünkre kell hagyatkozni, hanem magunk is megbizonyosodhatunk arról, hogy a befektetésünkért cserébe álmaink és vágyaink szerint fog megvalósulni a projekt.

A technológia lényege tehát: a 3D látványtervezés lehetőséget nyújt a belső terek fotorealisztikus bemutatására, vagy éppen egy épület 3D-s megjelenítésére akár a valódi környezetben.

WIN-WIN megoldás

A látványtervezés mindenki számára ugyanakkora előnyt jelent:

  • előny, ha befeketetési céllal vágtál bele egy ingatlan projektbe, a 3d látványtervezés segítségével már akkor értékesíthetővé válik az ingatlan, amikor még a kivitelezés el sem kezdődött;
  • előny, ha magánszemélyként családi ház építését vagy lakásfelújítást tervezel, hisz a látványtervezéssel előre megtekinthető minden építendő felület, sarok, helyiség, elem, bútor, szín, tapéta stb.

Úgy gondoljuk a 3D látványtervezés elengedhetetlen marketing és értékesítés szempontjából, illetve a megálmodott örömotthon elérésének is a feltétele.

Kíváncsi vagy a Te ingatlanod esetében
mennyibe kerül egy a lakberendezés és 3D látványtervezés?

Valósítsd meg álmaidat!

Mindent bele, tedd meg az első lépést, ez nekünk a szenvedélyünk, nincs semmi veszítenivalód: kérj visszahívást!

Kérj visszahívást!