Megoldás

Műszaki tervezés

Maximálisan korszerű és különleges életterekhez, egyediséghez és személyre szebott megoldásokhoz professzionális műszaki és technikai tervezés szükséges

Belsőépítészeti tervezés egy koplex tervezési folyamat, mely a következő pontokból áll:

 • Méretezett alaprajzok
  Legyen szó lakás felújításról, átaléakításról, ház építésről, a méretezett pontos alaprajz elkészítése az első (és legfotosabb) lépés.

 • Építési és bontási (átalakítási) terv
  Amennyiben a kiszemelt vagy már meglévő ingatlanban szükség van szerezeti átalakításra, falak mozgatásával, amitől az ingatlan sokkal élhetőbbé és otthonosabbá válik, szükség van bontási és építési ervre. Ezek a tervek vagy engedélyhez kötöttek, vagy szabadon elvégezhetők.

 • Végleges méretezett alaprajzok
  Egy esetleges bontási és építési terv után létre kell hoznunk a végleges méretezett alaprajzot, hisz az a bontási terv után megváltozik.

 • Térkihasználási vázlattervek
  A térkihasználás első lépése az igények megismerése, majd az ötletelés. Ezeket az ötleteket a lakberendező papírra veti, akár kézzel. A térkihasználási vázlattervek elkészítésének elengedhetlen eleme a személyes konzultáció az ingatlaban.

  Célok, kérdések megválaszolása a térkihasználási vázlattervben: milyen bútorok kerüljenek a helyiségekbe; élhetővé varázsolni a helyiségeket; fókuszpontok kialakítása; hogyan tudjuk előnyünkre fordítani pl. a kis szobákat; személyesebbbé tenni az enteriőröket stb.

 • Villamossági és gépészeti tervek
  Az igényeknek megfelelően el kell készíteni az új enteriőrben a villamossági és gépészeti tervet. Azt határozza meg, hogy hol hellyezkednek el a világító testek, konnektorok, fütőtestek (ha van) és vizes blokkok.

 • Berendezett alaprajzok
  A térkihasználási vázlattervek alapján elkészül a berendezett, méretezett alapraz, ami már konkrét bútorokat tartalmaz.

 • Burkolati tervek, falnézetek
  Minden helyíség fali és járó felületeire el kell készíteni a búrkolatkiosztási tervet. Ezeket a terveken szintén a végleges búrkolatok felhasználásával készítjük el. Ez nagy segítség neked, hisz megmondja milyen búrkolatból mennyire van szükség; és a kivitelezőnek, aki pontosan képet kap a búrkolatok elhelyezésének módjáról.

 • Egyedi bútor tervek
  Szükség esetén minden egyedi bútorról tervet kell készíteni. Ezeket a terveket a lakberendező és a kivitelező közösen végzi. Ezekből a tervekből pontos ár kalkulálható az anagra és a munkadíjra is.

Műszaki tervezés árak

A belsőépítészeti árazást nem egyszerű látatlanbvan meghatározni, viszont nem is lehetetlen. A lenti példa indíkavívan megmutatja, hogy mennyibe kerülne egy 50nm-es lakás belsőépítészeti műszaki tervezése

Egy 50m2-es, 4 helyiséggel rendelkező lakás műszaki tervezése:

0 Ft

Egy 100m2-es, 6 helyiséggel rendelkező lakás műszaki tervezése:

0 Ft

Kíváncsi vagy a te ingatlanod esetében mennyibe kerül egy a lakberendezés és 3D látványtervezés?

Valósítsd meg álmaidat!

Mindent bele, tedd meg az első lépést, ez nekünk a szenvedélyünk, nincs semmi veszítenivalód: kérj visszahívást!

Kérj visszahívást!