A Budapest kertvárosában található 180 nm-es kétgenerációs családi ház a 80-as években épült, és alapos belső felújításra szorult. Az eredetileg külön bejáratú két szintet a bontási – átalakítási munkálatok során a födém áttörésével és egy stílusos beltéri lépcsővel kötöttük össze. Szívükhöz a mid-century modern stílus áll a legközelebb, amit farmhouse elemekkel, illetve egy kis marokkói fűszerezéssel tettünk még izgalmasabbá.

A nappali és a hálószoba csodálatos dekorfalai Audrey Modern Art -nak és a Casati Color meseszép festékeinek köszönhetően születtek meg, és a különleges marokkói csempék is nagyban hozzájárulnak az összhatáshoz. Ebben az otthonban nagyon finoman fonódnak össze régi és új bútordarabok, merész ötletek és árnyalatok, családi utazások emlékei…

Jonas Hajnalka
Jonas Hajnalka Lakberendező
Mindig az egyedit keresem, a kreatív, eredeti megoldásokat az elcsépelt standard sablonok helyett.
Merni kell nagyot álmodni és stílusosan merésznek lenni. A kreatív tervezés egy művészi folyamat, melyben nincsenek merev szabályok… a „kevesebb néha több” vezérelvet szem előtt tartva meg lehet találni a színeken, korokon és stílusokon átívelő harmóniát. A funkcionális tervezés ugyanakkor precizitást és pontosságot igényel, amelyre szintén nagy hangsúlyt fektetek.

Valósítsd meg álmaidat!

Mindent bele, tedd meg az első lépést, ez nekünk a szenvedélyünk, nincs semmi veszítenivalód: kérj visszahívást!

Kérj visszahívást!