A kihívás

Három fiatalember, Ádám, Péter és Balázs közös befektetésbe kezdett. Vásároltak egy jó adottságokkal rendelkező, földszinti polgári lakást. Összegségében jó nagynak mondható, 120 nm2-es, 5 méter belmagasságú lakás.

Az interior három szobájának ablaka a szomszéd fürdő kertjére néz, így a kilátás a lakásból száz éves platánfákra, és üde zöld parkra nyílik.

Ahogy az alaprajzon láthatjátok, van egy nagy előszoba-közlekedő, 4 szoba, lichthof, azaz világítóudvar, fürdő, kamra, konyha… Elég sok lehetőséget láttunk benne, akár tovább értékesíteni, akár airbnb szállásnak kialakítani.

Íme pár fotó, hogy lássátok milyen állapotban volt a lakás, amikor a befektetők megvásárolták:

Home Staging

Ha az ember belegondol, józan paraszti ésszel beláthatja, hogy ha ilyen állapotban vásárol egy ingatlant, és ha az a vágya hogy lehetőleg minél több profitot fogjon rajta eladásnál, akkor bizony neki kell esni a felújításnak eszeveszett módon, mert így, ilyen állapotban nem hogy nem lehet rajta sokat keresni, talán még el sem tudja adni azon az áron ahogy vette.

Ugye Te is úgy vagy vele, hogy ha találkozol egy emberrel, az első benyomás nagyon számít. Az alapján válik rokonszenvessé vagy unszimpatikussá, akár ellenszenvessé. Ugyan ez igaz egy lakásra. Ha egy új vevő jelölt beteszi a lábát egy lakásba, nem mindegy, hogy kupi és kosz fogadja, vagy tisztaság, szépen berendezett szobákkal, ahol esetleg vizualizálni tudja, hogy milyen klassz lehet ott az élet a családjával. Erről szól a home staging. Fogunk egy lakást és kozmetikázzuk eladás előtt. Összegségében a home staging módszerrel még azt a lakást is ellehet adni amit lehetetlennek tűnik, lerövidíti az eladási időt, és maximalizálja az eladási árat.

A Frankel Leó utcai lakás nagy munka volt, de hihetetlenül megérte, a fiúk szép profitot fogtak rajta eladásnál. De nem is szövegelek tovább, beszéljenek inkább a képek:

A tulajdonosok aktívan résztvettek a felújítás minden percében, remek csapatmunka volt, nagyon élveztük!

Huszár Ágnes
Huszár ÁgnesLakberendező, 3D látványtervező
A hivatásom egyben a hobbim, gyermekeim és a mindennapi teendők mellett imádom tervezgetni a lakásunkat, a kertünket, szeretem ha másoknak megálmodhatok egy otthont, vagy annak csak egy részletét, ami boldoggá tesz másokat.
Örömöt lelek abban ha egy régi megkopott bútort felújíthatok,- így újjá születhet-, vagy akár egy komplett konyhát megtervezhetek egy család számára, akiknek ezzel egy meghitt környezetet teremtek.

Valósítsd meg álmaidat!

Mindent bele, tedd meg az első lépést, ez nekünk a szenvedélyünk, nincs semmi veszítenivalód: kérj visszahívást!

Kérj visszahívást!