Tervező és kivitelező csapat vagyunk, szenvedélyünk az otthonteremtés!

Elérhetőségeink:

E-mail: hello@oromotthon.hu
Telefonszám: +36 30 213 6190

Levelezési cím: 1158 Budapest, József Attila utca 43.

Imádjuk a projektekkel járó álmodozást, tervezést, az összes szervezéssel és kivitelezéssel kapcsolatos izgalmakat. Imádjuk látni, ha valami épül az álmoknak és a terveknek megfelelően!

A lakásfelújítás rendkívül komoly feladat! Több szakipart egymásra építeni, koordinálni, beszerezni és levezényelni, hogy a végén egy fillér többletköltség se legyen a tervezettnél és a minőség is az elvárt legyen… nem kis feladat és odafigyelést igényel.

A lakásfelújítás tehát tiszta stressz.

Velünk azonban egy izgalmas kaland!

Legfőbb célul azt tűztük ki, hogy minden terhet, problémát levegyünk a válladról! Ezzel megteremtsük azt az ideális állapotot, amikor csak az otthonod megálmodásával és megtervezésével tudj foglalkozni.

Jónás Hajnalka
Jónás HajnalkaLakberendező
Mindig az egyedit keresem, a kreatív, eredeti megoldásokat az elcsépelt standard sablonok helyett.
Merni kell nagyot álmodni és stílusosan merésznek lenni. A kreatív tervezés egy művészi folyamat, melyben nincsenek merev szabályok… a „kevesebb néha több” vezérelvet szem előtt tartva meg lehet találni a színeken, korokon és stílusokon átívelő harmóniát. A funkcionális tervezés ugyanakkor precizitást és pontosságot igényel, amelyre szintén nagy hangsúlyt fektetek.
Lehner-Kis Georgina
Lehner-Kis GeorginaLakberendező
A tervezésben, alkotásban kiteljesedett az életem, a saját életutamon keresztül fedeztem fel, milyen hatása van a színeknek az életvitelünkre, céljaink elérésére, lelkiállapotunkra, melyet absztrakt festményeimen keresztül is érzékelek. Célom, hogy minden ügyfelem életébe pozitív változást hozzon az általam tervezett enteriőr. A környezettudatos lakberendezést képviselem, a régi, becses bútorok, tárgyak beillesztésével, vagy újrahasznosításával, illetve keresem a legkevesebb hulladékkal járó megoldásokat.
Huszár Ágnes
Huszár ÁgnesLakberendező
A hivatásom egyben a hobbim, gyermekeim és a mindennapi teendők mellett imádom tervezgetni a lakásunkat, a kertünket, szeretem ha másoknak megálmodhatok egy otthont, vagy annak csak egy részletét, ami boldoggá tesz másokat.
Örömöt lelek abban ha egy régi megkopott bútort felújíthatok,- így újjá születhet-, vagy akár egy komplett konyhát megtervezhetek egy család számára, akiknek ezzel egy meghitt környezetet teremtek.
Kőrösi-Szabó Eszter
Kőrösi-Szabó EszterLakberendező
Szenvedélyes és elhivatott lakberendezőként célom olyan otthonok tervezése, melyek megrendelőim igényeihez alkalmazkodnak funkcionálisan és stílusban egyaránt. Kreativitásommal, szakmai tapasztalatommal segítem ügyfeleimet elképzeléseik megvalósításában.

Azon szerencsés emberek egyike vagyok, akiknek a hobbijuk a hivatásuk. A szakmámat így kitörő lelkesedéssel, folyamatos tanulással, állandóan továbbképezve magam és örömmel tudom végezni, hogy minél több megrendelőnknek igazi „örömotthona” lehessen.

Herbály Attila
Herbály AttilaOkleveles építőmérnök
Lengyel Tímea
Lengyel TímeaOkleveles építőmérnök
Varga Szabolcs
Varga SzabolcsOkl. Építőmérnök, Statikus tervező
Bálint Attila
Bálint AttilaKivitelező
Szőcs Tibor
Szőcs TiborKivitelező
Csiszár Attila
Csiszár AttilaBútorasztalos
Stefán Tamás
Stefán TamásBútorasztalos
Viski Róbert
Viski RóbertProjektmenedzser

Kérj konzultációs időpontot, vagy ingyenes árajánlatot (10 perc és küldjük is)