Teljes Örömotthonkészítő eszköztár a szolgálatodban

Hangulati lapoktól a térkihasználáson át, egészen az egyedi bútortervezésig, termékeink egész sorát állítjuk az Örömotthonod sikerének szolgálatába. Neked mire van szükséged? Segítünk!

Moodboardok készítése

Képeket, hangulati lapokat, burkolati anyagokat, textil anyagokat prezentálunk Neked, hogy megtaláljuk a Te személyes stílusodat, fontos, hogy jól érezd magad a lakásodban, hogy az Örömotthonoddá váljon.

Térkihasználási alaprajz

Hogyan rendezzük be a lakásodat? Milyen szempontokat kell figyelembe venni? Hogyan lesz számodra praktikus és kényelmes az otthonod? Segít a térkihasználási alaprajz.

Méretezett alaprajz készítés

Minden egy pontos és precíz alaprajzon múlik. A tervezési munka alfája és omegája, ebből születnek meg később a tervek, majd végül az Örömotthonod.

Építés és bontás tervezés

Épített zuhanykabin, pengefal a füribe, nagyobb ablak a nappaliba, mindenről amit hozzá szeretnénk építeni a lakásodhoz, méretezett tervdukomentáció szükséges a szakemberek számára.

Végleges alaprajz készítés

A végleges alaprajzból születik a berendezett alaprajz, a burkolatkiosztási terv, a gépészeti terv, a világítási terv, a falnézetek, így tehát elmondhatjuk hogy elengedhetetlen feltétele a munkának.

Villamossági terv készítés

Egy jól megtervezett világítás szívmelengető, feldob, segít a tanulásban, munkában, ellazulásban. Segíti az érzékelést, pozitív érzéseket gerjeszt. Kreatív, energiatakarékos megoldásokkal tudjuk segíteni a villanyszerelő szakemberek munkáját.

Gépészeti terv készítés

Otthonunknak, csakúgy mint egy emberi szervezetek szíve és lelke van, a benne levő hűtés-fűtés hálózatnak, az elektromos vezetékeknek, a vízvezetékeknek összhangban kell működnie.

Berendezett alaprajz készítés

Képet kaphatunk a burkolati elosztásról és azok színeiről, a lakást a bernedezésekkel és azok színeivel egységben láthatjuk. Egy elképzelést ad a lakás végső képéről.

Búrkolatkiosztási terv készítés

A segítségével pontosan ki tudjuk számolni, hogy mennyi padlólapra és falicsempére van szükségünk, így elkerülhető, hogy a munka közben elfogyjon az anyagunk, illetve túl sok felesleges csempét rendeljünk be.

Méretezett falnézet készítés

A méretezett falnézetek 2 dimenzióban mutatják be a tervezett tér falait, vagyis az építészeti elemeket, mint álmennyezet, szegélyezés, vagy a bútorozást, és a burkolást.

Konyhabútor tervezés

A konyha összehozza a családot. A boldog pillanatok, a családi beszélgetések, az együtt töltött idő színtere. Hozzuk létre együtt!

Gardrób tervezés

A gardróbtervezés legnagyobb kihívása, hogy a megfelelő teret a legjobban kihasználva és az ügyféligényt kielégítve megalkossuk az ideális tárolókat. Ránk bízhatod!

Egyedi bútortervezés

Egyedi bútor kapcsán a konyhaszekrény és gardróbtervezés jut eszünkbe, de a lehetőségeink végtelenek. Mi megtervezzük a megálmodott bútorodat!
Ágnes, Hajnalka, Georgina

A Te személyes kapcsolattartóid

Légy Te a következő boldog partnerünk!

Kérj árajánlatot vagy keress minket bármilyen kérdéssel!

Projektjeink

2022-04-06T07:52:43+00:00

Fiatalos harmónia

Az ügyfél egy fiatalos, trendi, harmonikus otthonra vágyott, melyet a finom színek, anyagok és ...

2021-07-13T14:29:04+00:00

Frankel Leó

Remek adottságokkal rendelkező, 120m2-es, 5méter belmagasságú, földszínti polgári lakás befektetési célú újjaszületése. Nagy munka volt, de hihetetlenül megérte, remek csapatmunka és szép profit.

2022-04-06T07:52:43+00:00

Fiatalos harmónia

Az ügyfél egy fiatalos, trendi, harmonikus otthonra vágyott, melyet a finom színek, anyagok és ...

2021-07-13T14:29:04+00:00

Frankel Leó

Remek adottságokkal rendelkező, 120m2-es, 5méter belmagasságú, földszínti polgári lakás befektetési célú újjaszületése. Nagy munka volt, de hihetetlenül megérte, remek csapatmunka és szép profit.

Valósítsd meg álmaidat!

Mindent bele, tedd meg az első lépést, ez nekünk a szenvedélyünk, nincs semmi veszítenivalód: kérj visszahívást!

Kérj visszahívást!